VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe kan ik contact opnemen met Treasora?

U kunt ons mailen op info@treasora.com waar onze klantenservice u graag zal helpen met wat u ook nodig hebt!

Verzenden jullie wereldwijd?

Ja! Ons streven om wereldwijd contact te maken met mensen drijft ons ertoe om onze producten wereldwijd te verzenden.

Waar vandaan verzenden jullie?

Wij verzenden vanuit het buitenland.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Omdat we bestellingen zo snel mogelijk willen verwerken, moet u wijzigingen/annuleringen binnen 12 uur na bestelling aanvragen. Alle verzoeken na deze tijd worden geweigerd. U kunt uw bestelling na ontvangst retourneren voor een volledige terugbetaling.

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

We accepteren alle belangrijke creditcards (VISA, Mastercard, AMEX), iDeal en PayPal-betalingen.

Wanneer wordt mijn bestelling verwerkt?

Alle bestellingen worden verwerkt en verzonden vanuit ons magazijn. Houd rekening met extra tijd voor de verwerking van uw bestelling tijdens feestdagen en verkoopseizoenen. We verwerken bestellingen tussen maandag en vrijdag. Bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen vanaf de besteldatum verwerkt en de volgende dag na de verwerkingsdag verzonden. Houd er rekening mee dat we niet in het weekend verzenden.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Door de grote vraag kan het 1 tot maximaal 2 weken duren voordat u uw bestelling ontvangt.

Wat als ik mijn bestelling niet ontvang?

Als u uw bestelling niet binnen 30 dagen na verzending heeft ontvangen, komt u in aanmerking voor een volledige terugbetaling.

Moet ik invoerrechten en belastingen betalen?

De prijzen op onze site zijn belastingvrij in euro's, wat betekent dat u mogelijk invoerrechten en belastingen moet betalen zodra u uw bestelling ontvangt. Importbelastingen, invoerrechten en gerelateerde douanekosten kunnen in rekening worden gebracht zodra uw bestelling aankomt op de eindbestemming, die worden bepaald door uw lokale douanekantoor. De betaling van deze heffingen en belastingen is u verantwoordelijkheid en wordt niet door ons gedekt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door de douane in uw land. Neem contact op met uw plaatselijke douanekantoor voor meer informatie over de kosten.

Hoe retourneer ik een artikel?

Neem contact met ons op via info@treasora.com

Wat moet ik doen als de artikelen die ik heb ontvangen defect/verkeerd/beschadigd zijn?

Neem contact met ons op als u artikelen hebt ontvangen die onjuist, ontbrekend en/of defect zijn. Vermeld bij ontvangst van uw pakket uw bestelnummer, foto's van het artikel of de artikelen en alle gerelateerde referenties. We zullen ons uiterste best doen om uw zaak zo snel mogelijk op te lossen.

Wanneer ontvang ik mijn geld terug?

Alle terugbetalingen worden teruggestort op uw oorspronkelijke betaalwijze. Als u met een creditcard of bankpas hebt betaald, wordt het geld binnen 7-10 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde artikel of annuleringsverzoek teruggestort naar de bank die de kaart heeft uitgegeven. Neem contact op met de bank die de kaart heeft uitgegeven als u vragen hebt over wanneer het tegoed op je rekening wordt bijgeschreven. Als u nog geen tegoed hebt ontvangen voor uw retourzending, is dit wat u moet doen: Neem contact op met de bank/creditcardmaatschappij. Het kan enige tijd duren voordat het tegoed op uw rekening wordt gestort.